En virkelig historie……

Jeg simpelthen fortælle denne smukke glædesfyldte historie til jer alle sammen. Historien er virkelig og handler om 2 skønne mennesker, der er kunder i min butik. De har, efter mange år sammen, fået en fantastisk lille yndig datter, og hun må være en af landets bedst klædte babyer, så mange gange som de + mormor har besøgt ANIEL.

 Desværre vidste det sig at barnet havde noget, der gjorde ondt på hende og de stakkels forældre prøvede ALT mellem himmel & jord – kiropraktor zoneterapi speciallæge massage intet hjalp – de tog endda til USA og besøgt en ekspert, som fandte frem til en del omkring barnet, men hun sov stadig dårlig og var meget urolig om natten og stakkels far John, som jo skulle op på arbejde efter endt barsel…… De kom så i butikken for at købe vuggen, som aflastning , men besluttede at tage speltmadrassen med hjem for at prøve den i vuggen bare en nat. 

 Der gik så 2 dage og forældre og baby kom retur til butikken , og jeg tænkte åh nej nu er der sket noget uventet – og ja det skal jeg da lige love for der var – FOR NU SOV BABY SOM ALDRIG FØR SET – I HENDES KORTE LIV &  2 GLADE FORÆLDRE HAVDE FÅET DERES NATTESØVN I HELE 2 NÆTTER juhuuuuuuu siger jeg bare !!!! Så sikke et held at speltmadrassen kom med hjem & virkede efter hensigten. Der kan man se hvad en go madras og den forunderlige spelt kan gøre ved et lille menneske, der for første gang på 4 uger kan sove uden at have ondt. DET ER DA FANTASTISK !!!! Og tillykke igen fra mig med jeres skønne lille datter.

KÆRLIGST fra Anette