Om Aniel

Englen Aniel tager sig af skønheden på jorden. Det er takket være Aniel, at jorden er et paradisisk smukt sted. Han er herskeren over jungle, skove, alt det grønne, blomsterne og alt hvad naturen kan byde på. Og i naturen arbejder han sammen med devaerne og feerne. Hans navn betyder “Guds nåde”.

Aniel er forbundet med skønhedsplaneten Venus og tager sig af kærlighed, skønhed,
fred og harmoni.

Aniel hersker over husdyr, kaniner og rådyr. Hans frugt er æble, hans blomst rose. Skulle du komme i kontakt med Aniel, vil du ofte kunne mærke duften af roser i lang tid bagefter.

Hans symbol er tvillingeleoparder, og hans farver lyseblå og lyserød.
[uddrag fra kirsten Skaarups bog” Engle” ved forlaget Olivia]

Dette forsøger vi at formidle i butikken på Frederiksberg Alle 70 og via vores hjemmeside på www.aniel.dk.

I butikken kan Du både føle og dufte, få gode råd om materialer , samt finde inspiration til gaver og indretning.

En butik med et koncept, hvor økologisk baby- og børnetøj, lækkert tilbehør til de helt små, lidt større og gravide, blandes med ting til boligen – krydret med blomster der passer til årstiden, og –  som selvfølgelig pakkes smukt ind.

Varesortimentet breder sig fra de nødvendige ting som stofbleer, numsecremer og uldsokker til skønne silke dyner, sjove stofdyr og trælegetøj.
Vi gør vores for at leve op til navnet og byder alle som ønsker det bedste, velkommen.

Aniel, begyndte i butikslokalerne på Frederiksberg Allé 70 i 2002. Det er nu udbygget med en gardinafdeling og en internetbutik, som gør det muligt for kunder over hele verden at handle de varer som findes i butikken.

Vi er af den opfattelse at det er vigtigt at vore kunder kan identificere sig med noget fysisk og vide at der er nogle “ægte” mennesker bag, og at man altid kan besøge butikken for at få uddybende information, rådgivning og ikke mindst røre og dufte varerne.

Butikken er grundstenen i Aniel, og det vil derfor også være her tingende udvikles og præsenteres, samtidig er det også i butikken at der vil være spontane tilbud, som grundet lille antal ikke vil blive lagt på nettet.

Som netkunde er det også muligt at få råd og vejledning, dette kan desværre endnu kun ske telefonisk eller pr. e-mail.

Butikken har åbent mandag-fredag 11-16,45 og lørdag 11-13
Gardin afd er bemandet mellem 6,00 -14,00 og lørdag 9,00-13,00
I det tidsrum er det også muligt at ringe til os – 44 250 250.