Aniel.dk holder ferielukket fra den 6. juli til og med den 4. august.
Bestillinger modtaget efter den 5. juli kl 13.00 vil først blive behandlet efter ferien.
God sommer

Mommy & Me

En beskyttende SOS-balm til både mor og baby, der kommer alt fra overanstrengt hud til røde babynumser og følsomme barnekinder til undsætning.

UDSOLGT. Leveres efterår 2019.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Varenummer (SKU): 0-145/45ml-0 Kategorier: ,

Beskrivelse

En beskyttende SOS-balm til både mor og baby, der kommer alt fra overanstrengt hud til røde babynumser og følsomme barnekinder til undsætning.

I Mommy & Me har vi kombineret de bedste egenskaber fra plejende bodylotion og blødgørende babyolie og skabt en beskyttende SOS-balm til glæde for både barn og mor. Den smørbløde balm skaber en beskyttende barriere og virker plejende på følsom babyhud, arp og eksem. Den lindrer ømme brystvorter og forebygger strækmærker og plejer maveskind, som er på overarbejde.

Mommy & Me er det første Rudolph Care produkt, der bærer intet mindre end 4 certificeringer; Svanemærket, Allergy Certified, Cosmos og Astma og Allergi Danmark. Vi har udvalgt økologiske ingredienser af højeste kvalitet, og balmen er selvfølgelig 100 % parfumefri.

Mommy & Me er rig på naturlige og nærende olier fra kokos, vandmelonfrø og acaibær, som tilfører stresset hud fugt og gør den blød og smidig. Koldpresset sheasmør virker antiinflammatorisk på huden og både lindrer og beroliger rød, irriteret hud. Bivoks gør balmen nem at påføre og virker som fugtbarriere i bleområdet.

Balmen findes også  i 45 ml – perfekt til pusletasken, når I er på farten.

Yderligere information

Vægt 0,050 kg
Størrelse

45 ml, 145 ml

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mommy & Me”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *