Fladpude majsfyld

200,00 kr.

Amazing Maize er en ny miljøvenlig serie med  banebrydende majsfiber, en ny innovativ fiber fremstillet af majsstivelse, og som er 100% nedbrydelig.
Miljø – og allergi venlig babyfladpude med majsfibre og økologisk bomuldsbetræk.
Fri for skadelig kemi – kan vaskes på 30° og har godt af en luftetur i det fri.

 

Mål 40 x 45 cm

Kategori:

Beskrivelse

Denne innovative fiber er den første menneskeskabte fiber fremstillet af en 100% genanvendelige ressource. Majsfiberen er en naturlig plantebaseret biopolymerfiber fremstillet af mælkesyre, der udvindes fra plantesukkeret i majsplantens stivelse under dets fermenteringsproces, og indeholder derfor kun naturligt nedbrydelige og genanvendelige råmaterialer. Fiberen indgår således i et gentagende kredsløb, enten ved at genanvendes, eller blive nedbrudt til organisk materiale gennem komposteringsprocessen, som derved blive en ressource for noget helt andet. Dette vedvarende kredsløb afspejler Cocoon Companys vision om at reducere spild af ressourcer for derigennem at minimere vores aftryk på jorden.

Majsfiberen i vores Cocoon Amazing Maize produkter har en hul fiberstruktur tilsvarende uldfiberens, hvilket giver majsfiberen dens fremragende isoleringsevner og unikke temperaturregulerende egenskaber. Fiberens fantastiske isoleringsevne gør den i stand til at regulere varmeabsorberingen under skiftende temperaturforhold, så du opnår den mest behagelige fornemmelse under din søvn.

Cocoon Amazing Maize serien har fået en naturlig og allergivenlig plantebaseret behandling af essentielle olieekstrakter fra citron, lavendel og eukalyptus, der gør fiberen modstandsdygtig overfor husstøvmider. Greenfirst støvmidebehandlingen er den eneste støvmidebehandling i verden som er både 100% naturlig og Oeko-Tex certificeret. Derudover er behandlingen garanteret at forblive effektiv gennem 30 vaske ved 60 grader. Det trykte nummer på Greenfirst labelen sikrer at hvert enkelt produkt er blevet påført den essentielle olieekstraktbehandling mod husstøvmider, og gør det muligt at spore det enkelte produkt tilbage gennem dets pEt Cocoon Amazing Maize produkt er med sin Greenfirst behandling en modstandsdygtig overfor husstøvmider, og produktet behøver derfor ikke regelmæssig vask som en almindelig fjerpude for at fjerne husstøvmider.

Skulle man  have brug for at vaske sit Amazing Maize produkt anbefales det at man vasker det med vaskemiddel fra Sonett med ren økologisk olivenoliesæbe, da dette vaskemiddel bedst bevarer fiberens elasticitet og blødhed. Det anbefales at man vasker produktet ved lave temperature for at skåne produktet såvel som miljøet.

Yderligere information

Vægt 0,100 kg