Aniel.dk holder ferielukket fra den 6. juli til og med den 4. august.
Bestillinger modtaget efter den 5. juli kl 13.00 vil først blive behandlet efter ferien.
God sommer

Den lyttende kanin

400,00 kr.

Sleeping Hero’s bamser er utrolig bløde og nuttede, hvilket gør dem til den perfekte følgesvend til dit barn. Benene og armene er udviklet i samarbejde med sundhedsplejersker, så de matcher barnets hænder, er lette at holde, perfekte at gumle i, og hverken for store eller små.
En bamse kan sagtens både være en sovebamse, en bedste ven og et legetøj i mange år fremover.  Bamserne kommer med heltekapper, der stimulerer børn til at bruge deres kreativitet og begive sig ud på nye eventyr.
Heltene måler ca 24 cm.

Kategori:

Beskrivelse

Plastikfri bamser – skabt til at beskytte

Sleeping Hero er lavet i GOTS-certificeret økologisk bomuld og er helt uden brug af polyester, der kan afgive mikroplast.

Sleeping Hero er stolte af kun at tilbyde bamser, der er fri for polyester og mikroplast. Bamserne er lavet af naturlige materialer (økologisk bomuld og natursten). Disse materialer er biologisk nedbrydelige, ikke-giftige og bæredygtige, hvilket gør dem til et sikrere og mere miljøvenligt valg.

Desuden er  bamserne (fri for polyester og mikroplastik) certificeret af Global Organic Textile Standard (GOTS), en af ​​de mest respekterede certificeringer for økologiske tekstiler. Denne certificering verificerer, at de materialer, der bruges i  produkterne, ikke kun er miljøvenlige, men også socialt ansvarlige, hvilket sikrer fair arbejdspraksis og sikre arbejdsforhold for arbejderne.

Yderligere information

Vægt 0250 kg