Aniel.dk holder ferielukket fra den 6. juli til og med den 4. august.
Bestillinger modtaget efter den 5. juli kl 13.00 vil først blive behandlet efter ferien.
God sommer

Babyfutter

200,00 kr.

Sødeste små – str 18 – uldsko til de helt små fusser. Findes kun i helt lille, så jeg vil sige det er til nyfødt og ca 3 mdr frem.
Ulden er åndbar og holder fødderne varme og  tilpasse.

Kan håndvaskes i 30° lunkent vand.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 0-E03C-0 Kategori:

Beskrivelse

Der anvendes 100% ren naturlig uld til hjemmeskoene, som enten har en sål af semi-vegetabilsk garvede kalveskind eller naturgummi (bortset fra babyskoene, som ikke har nogen ydersål).

Ulden er naturlig behandlet, og produktet er fulgt nøje, hele vejen fra fåret til din fod. Ulden vaskes i blødgjort vand og kartes herefter. Kartefloret bearbejdes til sokker, som herefter filtes ved hjælp af damp. Til sidst limes og syes sålerne på. Den sidste finish gør produkterne klar til forsendelse.

Det har altid været en klar målsætning at producere alle vore produkter med omtanke for menneske og miljø.
Vi renser i videst mulig omfang ulden mekanisk for at undgå al unødig kemi. Vi anvender kun farver, som er fri for tungmetaller og giftige AZO-farvestoffer.

Til vores hjemmesko anvender vi semi-vegetabilsk garvede skind. Vi opkøber skindene fra et europæisk garveri, som lever op til EU’s strenge miljøkrav. Skindene er derfor garvet efter de mest moderne og miljøskånsomme metoder, og skindene er samtidig fri for PCP, AZO-farvestoffer og Krom-VI.

Uldens naturlige evne til at rense sig selv, bevirker at dine glerups vil holde sig friske, hvis du giver dem luft og hvile. Du kan sagtens støvsuge eller blæse dine glerups rene for støv.

Yderligere information

Vægt 0,050 kg